Lucian Vasies

Luci testeaza s1

Lucian Vasies, IFFF CI – organizator al concursului National la Musca artificiala Pastravul de aur, al concursurilor nationale de legat muste, cistigator a numeroase competitii de pescuit la Musca artificiala, promotor al flytying-ului prin www.flytying.ro – prinicipalul portal de informatii in domeniu.


Ati avut ocazia sa testati S1waterbike?

Lucian Vasies
Da, am testat hidrobicicleta de doua ori. Prima data s-a intamplat acum 3 ani. Am folosit-o intr-o mansa din Finala Nationala de Musca, tinuta pe lacul Belis in Apuseni. A doua oara in vara anului 2007 cand am folosit-o in calitate de arbitru.
Care este impresia pe care S1waterbike v-a lasat-o?

Ultima data cand am testat-o, am avut doar cuvinte si laude la superlativ
In primul rand manevrabilitatea excelenta de care a dat dovada in timpul pescuitului. Apoi confortul incredibil atat in timpul deplasarii cat si in timpul pescuitului efectiv este incomparabil cu orice alta ambarcatiune. Pozitia pe scaun este comoda si odihnitoare, nu obosesti in timp ce pedalezi indiferent de viteza de deplasare, te poti rasuci si pozitiona usor, foarte simplu, rapid si eficient vizavi de locul de pescuit vizat. In plus nemai trebuind sa vaslesti sau sa carmesti ( lucru necesar la barcile normale), ai mainile libere pentru lansat sau pentru a bea un suc sau o bere asta in cazul in care pestii nu trag.
Un alt plus foarte important remarcat de mine este ca aceasta hidrobicicleta nu solicita fizic corpul si in special spatele. La barci, unde trebuie sa vaslesti dar si datorita pozitiei joase, dupa o vreme, te doare zona lombara. Aceste dureri devin insuportabile cu timpul, rapind din farmecul pescuitului pe lac si ducand la renuntarea la acest gen de pescuit. Cu acest echipament sunt convins ca orice muscar de la 60 de ani in sus isi poate satisface si aduce aminte de clipele petrecute in tinerete pescuind la musca pe lac.

Pe ce ape ati folosit S1waterbile?

Eu am folosit-o doar pe lac, dar sunt curios cum se comporta pe rauri lente ce au o viteza de curgere mica.
Ati observat imbunatatiri in pescuit si in capturi fata de alte ambarcatiuni?

In pescuit este o vorba, trebuie sa ai cat mai mult musca pe apa. Cu aceasta hidrobicicleta ai mainile libere pentru pescuit, cum am spus mai sus, nu ai nevoie sa vaslesti si sa carmesti. Pur si simplu te rasucesti si lansezi, barca se pozitioneaza exact unde vrei doar dand la pedalier. Pot sa garantez oricarui pescar ca va prinde mai usor pestii, va lansa mai bine ( dat fiind pozitia inalta fata de apa) tocmai din aceste considerente.

Cum se comporta S1waterbike in competitii?

Excelent, are viteza mare de deplasare, este absolut silentioasa, manevrabila si comoda. Are o pozitie inalta pentru pescar, ceea ce il avantajeaza sa observe mai bine locurile si sa lanseze mai usor si mai precis exact acolo unde doreste. In plus, este un echipament ce nu iti stoarce nici un plus de energie mai mult decat o simpla plimbare prin parc.

Ati alege S1waterbike dintre mai multe ambarcatiuni ce au acelasi pret?

Indiscutabil.
Ce credeti ca ar trebui facut pentru un dezvolta un produs mai bun?

Este stabil, manevrabil si placut in utilizare. Muscarii in general sunt spartani, au cam tot ce e nevoie pe veste sau echipamentul ce il cara pe ei. Insa pentru cei ce pescuiesc la spinning, sau pur si simplu pentru cei ce doresc doar sa se plimbe eu as spune ca trebuie avut in vedere un kit de confort ce sa contina un sistem de a atasa usor bete mai multe, de carat un rucsac fara a exista riscul ca acesta sa se ude si chiar de a-ti atasa bautura ( apa minerala, suc, termos, etc) usor si la indemana dar sigur fara a exista riscul de a se rasturna sau de a cadea in apa.

Ce viitor vedeti acestui produs?

Este un produs de calitate, inovator si foarte util. Sunt convins ca pe piata isi va face locul in timp si isi va castiga fani!