Testimonial

DSC_0506 MCD7101zetea142 zetea156089 2006 champ

Paul Arden – Fondator Sexyloops, prezent in Romania la Muscarici Fly Casting Days editia 8:
Sunt foarte impresionat de S1 bike, este foarte mobila si are un mare potential de ati oferi un control excelent in pescuit. Ar fi prima mea optiune dintre ambarcatiuni in cele mai multe situatii.

Djordje Andjelkovic – IFFF MCI THCI, dezvoltator si designer de fire pentru Barrio, – Nis Serbia, prezent in Romania la Muscarici Fly Casting Days editia 8:
Un foarte util si practic accesoriu pentru pescuit la musca!

Thomas Berggren – Karpen Fly Fishing – IFFF MCI THCI, prezent in Romania la Muscarici Fly Casting Days editia 7, august 2014 si Fly Fishing Days Zetea 2010:
Te misti rapid, ai abilitati de manevrare bune in orice directie, ambele miini sint libere pentru casting, faci un casting usor pentru ca stai deasupra suprafetei apei si e confortabila pentru un pescuit relaxant unde te misti dintr-un loc in altul de pe lac fara efort.

Florin Ghimisliu – campionul national in 2007 la Musca artificiala – www.ghimi.com. Poti sa uiti de barci gonflabile, nimic nu se compara cu directia fara miini si manevrabilitatea pe care S1 ti-o ofera.

Aurelian Chira – campionul national in 2006 la Musca artificiala: E foarte buna, usoara, foarte buna in pescuit – e cea mai buna barca pentru muscarit.

Adrian Vlasiu – campionul national in 2005 la Musca artificiala si Muscarul anului 2007: Sint impresionat. Control excellent indiferent de vreme si vint. Pozitie foarte buna pentru casting.

Lucian Vasies – organizator al concursurilor nationale Pastravul de Aur, Flytying, si cistigator a multiple premii la concursuri de pescuit la MA: Ultima data cand am testat-o, am avut doar cuvinte si laude la superlativ. Aceasta hidrobicicleta nu solicita fizic corpul si in special spatele. Cu acest echipament sunt convins ca orice muscar de la 60 de ani in sus isi poate satisface si aduce aminte de clipele petrecute in tinerete pescuind la musca pe lac.

Dan Pavaloiu – redactor TVR2 al emisiunii Natura si Aventura: Este excelenta si placuta in pescuit, e orice si-ar dori un pescar de la o barca, cu un sistem de cirma si control excelent.

Dan Curean – cameraman TVR2: Iti ofera o platforma mobila foarte buna pentru filmare in cele mai diverse conditii. Nu mi-am imaginat ca poate exista asa o buna solutie .