Pescuit

017 catch2 DSC00065

Rezultate excelente in pescuit

S1waterbike permite sa beneficiezi la maximum de ziua ta de pescuit, oferind confort si manevrabilitate, cu o pozitie buna de casting avind sezutul la 25 cm deasupra apei, cu o foarte buna stabilitate la vint. Deplasindu-se foarte silentios pe suprafata apei, prin manevrare precisa, hidrobicicleta iti premite sa pescuiesti in locuri unde greu poti sa ajungi fara sa fii simtit de pesti.

Te deplasezi in maximum de liniste, fara sa generezi valuri, cu ambele miini libere pentru casting – asta va ofera in pescuit S1waterbike. Datorita imbunatatirii conditiilor pescuit, talia pestilor prinsi si numarul lor este mult mai mare. Rezultate pozitive se obtin in zile cu vint puternic, cind mentinerea in locurile de pescuit este dificila si necesita efort continu.

Prin manevrarea hands-free chiar si in aceste conditii se poate pescui fara probleme.

S1waterbike va ofera avantaje in cele mai solicitante circumstante, fiind foarte potrivita competitiilor de pescuit, marind sansele in mansele de concurs. De-a lungul anilor la competitiile nationale de muscarit, din ce in ce mai multe hidrobiciclete S1waterbike sint prezente in concurs la mansele pe lac.

Este o ambarcatiune de vis pentru orice pescar.

S1waterbike succes sporit in pescuit – Mentiuni: Deplasindu-se foarte silentios pe suprafata apei, prin manevrare precisa, hidrobicicleta iti permite sa te pozitionezi foarte usor, din putine miscari si fara a fi simtit de pesti. datorita pozitiei bune de casting se pot obtine aruncari lungi, si chiar daca balansul generat de miscarile ample ale corpului ar trebui sa va dea de gol in fata pestilor prin valurile mari generate, flotoarele adinc imersate in apa, prin design-ul lor, au rolul de a diminua acest efect.

Pentru pescuitul pe riuri de ses, se va muscari preferabil in amonte, mentinind pozitia precisa a hidrobicicletei prin pedalare continua si ajustari de directie cind se trece prin svoruri rapide. In general se recomanda ca in timpul pescuitului sa nu se faca miscari bruste pe hidrobicicleta, doar pentru a nu speria pestii mari, mai ales in zile fara vind si cu apa linistita. In zilele cu vint puternic, chiar daca mentinerea pe loc necesita mai mult efort si continue pozitionari, rezultatele sint peste asteptari datorita stabilitatii mari la actiunea vintului si posibilitatea de a pescui nestingherit in orice loc expus.

Pentru pescuitul pe lacuri, in zile cu vint puternic, daca doriti un pescuit relaxant, lasati ca vintul sa va deplaseze incet paralel cu malul, facind doar mici ajustari de pozitie. Acest lucru va ofera un pescuit silentios si comod. Se poate muscarii si contra vintului prin deplasarea contra curentului de apa de suprafata, acest mod avind avantajul unei pozitionari mai precise, dar necesita un efort sporit in deplasare si casting.

Drill-ul este usor de controlat, cu o singura mentiune – cind vedeti ca firul poate ajunge in zona de lucru a elicei, nu pedalati pentru a nu incurca si rupe firul in elice. Indepartati firul de pedalier si apoi va puteti deplasa mai departe. Pentru scoaterea pestilor din apa, se recomanda aducerea lor in lateralul hidrobicicletei si folosirea unui mincioc cu miner scurt.

Plasa pentru pastrarea capturilor, va recomandam sa o legati de inelul din spatele traversei pentru pedalier, astfel in timpul mersului plasa nu va trage ambarcatiunea in directii nedorite, si se asigura o buna oxigenare a pestilor.